foto

Yolande Bavan

  • nar. 1.6.1942 (76 let)
    Šrí Lanka
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Vdaná snoubenka
2007 Mé druhé já
2003 Cosmopolitan (TV film)
2001 American Desi
1999 Vikingové
1998 Jediná správná věc
1986 Parting Glances
1980 Snow White Live (TV film)

TV seriály

2014 Madam Secretary (TV seriál)
2013 Nultá hodina (TV seriál)
1998 Právo a pořádek (TV seriál)
Venom (S09E07)
1963 The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace