foto

Christopher Shyer

  • nar. Downsview, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Curry Western
2014 Maybe Tomorrow
2012 Big Time Movie (TV film)
In Return
2011 J. Edgar
2009 Killer Hair (TV film)
2006 Big Bad Wolf
Bug and a Bag of Weed, A
Shut Up and Shoot!
2005 Koma
Nelítostná rasa
2004 Stupeň 6: Dny totální zkázy (TV film)
2003 Behind the Camera: The Unauthorized Story of 'Three's Company' (TV film)
Fenomén 2 (TV film)
Invitation, The
Jádro
See Grace Fly
Zločiny podle Mary Higgins Clark: Než se rozloučím (TV film)
2002 K-9: Soukromý detektiv
Život nebo něco takového
2001 Hledač talentů (TV film)
Jako pavouk
Mezi námi děvčaty (TV film)
Point of View
2000 Cinderella: Single Again
G-Saviour (TV film)
Norimberk (TV film)
Tajný agent
1999 Little Boy Blues
1998 Plavba smrti (TV film)
The Falling
1994 Detektiv Janek: Dům smrti (TV film)

TV seriály

2019 Paní ministryně (TV seriál)
Better Angels (S05E20)
Černá listina (TV seriál)
The Cryptobanker (No. 160) (S06E10)
2018 Instinct (TV seriál)
Wild Game (S01E02)
2017 Šerifská hvězda (TV seriál)
Hříchy minulosti (S01E08)
2012 Good God (TV seriál)
2011 Dobrá manželka (TV seriál)
Dva týdny života (S02E21)
V (TV seriál)
Mother's Day (S02E10)
Devil in a Blue Dress (S02E09)
Uneasy Lies the Head (S02E08)
další epizody (10)
2010 V (TV seriál)
Red Sky (S01E12)
Fruition (S01E11)
Hearts and Minds (S01E10)
další epizody (8)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Ztráty a nálezy (S10E21)
2009 V (TV seriál)
It's Only the Beginning (S01E04)
A Bright New Day (S01E03)
There Is No Normal Anymore (S01E02)
další epizody (4)
2008 Canooks (TV seriál)
2006 Kyle XY (TV seriál)
The Lies That Bind (S01E03)
Whistler (TV seriál)
2005 Láska je Láska (TV seriál)
Loajalita (S02E08)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Vražedné hry (S03E03)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Dům na pláži (S03E23)
2004 Traffic (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Pořádně velká loď (S10E06)
2003 Smallville (TV seriál)
Dívka ze snu (S03E04)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk se seznamuje s kandidátem (S01E01)
Věřte nevěřte (TV seriál)
Bohatá vdova / Svědectví / Nehoda / Zlé sny / Síla ducha (S04E09)
2001 Unprofessionals, The (TV seriál)
2000 Lovci pokladů (TV seriál)
Poslední Mochica (S02E03)
1998 Nová Addamsova rodina (TV seriál)
1997 Riverdale (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace