foto

Michael Vickerman

  • nar. Minnesota, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Star Spangled Banners (TV film)
The Wicked
Zase doma (TV film)
2012 Ohnivý armagedon (TV film)
2009 Zlatokopka (TV film)
2008 Vesmírná exploze (TV film)
2007 Haunting of Sorority Row, The
2006 Intimate Stranger (TV film)
2002 Oheň (TV film)
2001 Útěk z pekla (TV film)
1998 Cíl: Země (TV film)
1997 Bojovníci
Načasovaná smrt (TV film)
1994 Famous

TV seriály

2015 Tut (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1997 Bojovníci

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace