foto

Pablo Sprungala

  • nar. 14.7.1981 (38 let)
    Mnichov, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Lena Lorenz - Ein neuer Anfang (TV film)
Lena Lorenz - Geschwisterliebe (TV film)
Lena Lorenz - Kind da, Job weg (TV film)
Lena Lorenz - Schatten und Licht (TV film)
2018 Lena Lorenz - Babyglück hoch drei (TV film)
Lena Lorenz - Eindeutig uneindeutig (TV film)
Lena Lorenz - Mutter für drei Tage (TV film)
Lena Lorenz - Zwei Väter (TV film)
2017 Lena Lorenz - Geliehenes Glück (TV film)
Lena Lorenz - Wunsch und Wirklichkeit (TV film)
2016 Lena Lorenz - Ein Fall von Liebe (TV film)
Lena Lorenz - Entscheidung fürs Leben (TV film)
Lena Lorenz - Spurlos verschwunden (TV film)
Lena Lorenz - Von weit her (TV film)
2015 Lena Lorenz - Willkommen im Leben (TV film)
Lena Lorenz - Zurück ins Leben (TV film)
2013 Der Tote im Watt (TV film)
2012 Bloch - Heißkalte Seele (TV film)

TV seriály

2015 Lena Lorenz (TV seriál)
Dr. Klein (TV seriál)
Schein und Sein (S02E05)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Tradiční pohostinnost (S05E02)
2014 Kommissarin Heller (TV seriál)
2013 Kobra 11 (TV seriál)
Chůva k pohledání (S17E12)
2012 Heiter bis tödlich - Fuchs und Gans (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Ich bin dann mal weg (S11E16)
Ans Messer geliefert (S11E15)
Spiel, Satz, Tod (S11E14)
další epizody (5)
2011 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die schwarze Witwe (2) (S11E11)
Die schwarze Witwe (1) (S11E10)
Feuerteufel (S11E09)
další epizody (24)
2010 Klimawechsel (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
High Noon (S10E23)
Der Aufstand (S10E22)
Girls, Girls, Girls (S10E21)
další epizody (22)
2009 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Pest und Cholera (S09E18)
Wettlauf mit dem Tod (S09E17)
Blutsbande (S09E16)
další epizody (4)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2004 München 7 (TV seriál)
2002 Bloch (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky