foto

Vladimir Potapov

  • nar. 8.10.1963 (55 let)
    Uljanovsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tak složilis zvjozdy
Zatměnije
2014 Něvidimki
2007 07-j meňajet kurs
1999 Strastnoj bulvar

TV seriály

2017 Major Sokolov. Igra bez pravil (TV seriál)
Pereputannyje (TV seriál)
2016 Opekun (TV seriál)
Pjať minut tišiny (TV seriál)
Vyšibala (TV seriál)
2015 Gospoda-tovarišči (TV seriál)
Čjornyj čelovek. Časť 2 (S01E14)
Čjornyj čelovek. Časť 1 (S01E13)
2014 Pautina (TV seriál)
Plastmassovyje brillianty (S08E01)
2013 Ljudmila (TV seriál)
Moloďožka (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Progulka zaključjonnych (S06E08)
2001 Tajny dvorcovych pěrevorotov. Rossija, věk XVIII. (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Zastyvšij angel

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace