foto

Marall Nasiri

  • nar. 31.10.1980 (40 let)
    Teherán, Írán

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Turkkiosken
2015 Deportace
2014 Řezníkův valčík

TV seriály

2019 Tekutý písek (TV seriál)
Vazba (E02)
Maja (E01)
2017 Syrror (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2016 Det mest förbjudna (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Syrror (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
2015 Ängelby (TV seriál)
Most (TV seriál)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 5 (S03E05)
Epizoda 3 (S03E03)
další epizody (4)
2007 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Det tysta skriket (S03E07)
2005 Lasermannen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky