foto

Lola Müthel

  • nar. 9.3.1919
    Darmstadt, Německá říše
  • zem. 11.12.2011 (92 let)
    Gräfelfing, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Jedermann Remixed (TV film) - a.z.
2003 Im Namen des Herrn (TV film)
1998 Krambambuli (TV film)
1997 Eine Herzensangelegenheit (TV film)
Haus der Vergeltung (TV film)
1996 Babuschka (TV film)
1995 Konec jednoho léta (TV film)
1992 Rachegöttin, Die (TV film)
1991 Místo činu - Případ Schimanski (TV film)
Wildfeuer
1990 The Children
1989 Wie du mir... (TV film)
1988 Europa und der zweite Apfel (TV film)
1986 Abschiedsvorstellung (TV film)
Tatort - Tod auf Eis (TV film)
1985 Anruf genügt (TV film)
1982 Sein Doppelgänger (TV film)
Treffpunkt Airport (TV film)
1981 Lebende Leichnam, Der (TV film)
1980 Ze života loutek (TV film)
1979 Nero (TV film)
1974 Möwe, Die (TV film)
1969 Vom Teufel geholt (TV film)
1968 Der Tausch (TV film)
Eine Krankheit genannt Leben (TV film)
1967 Der Alte (TV film)
Die Nibelungen - Siegfrieds Tod (TV film)
Die Nibelungen, Teil 2 - Kriemhilds Rache
Dieser Platonow... (TV film)
1966 Die Nibelungen, Teil 1 - Siegfried
Um Lucretia (TV film)
1965 Nebbich, Der (TV film)
1963 Heute kündigt mir mein Mann
Penthesilea (TV film)
1960 Bells Are Ringing
1959 Amphitryon (TV film)
Der blaue Strohhut (TV film)
Die Troerinnen des Euripides (TV film)
Peterchen's Mondfahrt (TV film)
1955 Abschiedsvorstellung (TV film)
Rosen im Herbst
1954 Ein toller Tag
1951 Die Sehnsucht des Herzens
1940 Achtung! Feind hört mit!
1939 Der Polizeifunk meldet
Spiel im Sommerwind

TV seriály

1995 Dr. Stefan Frank (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1993 Der rote Vogel (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1988 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Auf Leben und Tod (S03E05)
Wie du mir, so ich dir (S03E02)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
Sergeant Berry (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1977 Ingmar Bergman inszeniert (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace