foto

Toširó Janagiba

  • nar. 3.1.1961 (59 let)
    Nišisenboku, Akita, Honšú, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Sošite dare mo inakunatta (TV film)
2016 Kófuku no Alibi
2015 Again
Kakashi to racket
2014 Tatta ičido no jakusoku: Džidai ni fúin sareta nihondžin (TV film)
Toki wa tačidomaranai (TV film)
2013 Ashita e no Tooka Kan
2012 Itai: Asu e no tóka kan
Odoru Daisosasen THE TV SPECIAL (TV film)
Odoru daisósasen The Final aratanari kibó
2011 Hanajome no čiči (TV film)
Rengó kantai širei čókan: Jamamoto Isoroku
2010 Odoru daisósasen: The movie 3
Shoe shine boy (TV film)
Space Battleship Yamato
Vyjednávačka
2009 Dare mo mamotte kurenai
2008 Boku no obáčan
Sanbongi nógjó kókó, badžucubu
2007 Akechi mitsuhide: Kami ni ai sarenakatta otoko (TV film)
2006 Nami no tô (TV film)
The Hit Parade (TV film)
2005 Jógiša: Muroi Šindži
Kita no zeronen
Lorelei: The Witch of the Pacific Ocean
2004 Shin New York Koi Monogatari (TV film)
2003 Odoru daisósasen The Movie 2 Reinbóburiddži o fusasejo!
2002 Ašita ga aru sa: The Movie
2001 Chinese Dinner
Rush!
2000 Senrigan
1999 Dream Maker
Meitantei Akeči Kogoró 4: Kjúkecuki (TV film)
1998 Júdžó: Friendship
Odoru daisosasen
Odoru daisósasen: aki no hanzai bokumecu supešaru (TV film)
1997 Jitsuroku Juku no tsura: Shinjuku gurentai monogatari
Odoru daisosasen - Nenmatsu tokubetsu keikai Special (TV film)
1995 Bad Guy Beach
1993 Kaidan II (TV film)
1992 Jo ni mo kimjó na monogatari: Haru no tokubecuhen (TV film)
1991 Jo ni mo kimjó na monogatari: Haru no tokubecuhen (TV film)
Vzpomínky jako kapky deště
1990 Saraba itoshino yakuza
1989 Hotaru
Yumemi dohri no hitobito
1988 Downtown Heroes
Šigacu kaidan
1987 Hei no naka no korinai menmen
Věrný pes Čiko
1986 Koisuru onnatači
Minami e hašire, umi no miči o!
1982 Munasawagi no hôkago

TV seriály

2020 Keidži to Kendži: Šokacu to čiken no 24-dži (TV seriál)
2019 Jocuba ginkó Harašima Hiromi ga mono mósu! Kono onna ni kakero! (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (6)
Široi kjotó (TV seriál)
2016 Nonmama hakušo (TV seriál)
2015 Godan (TV seriál)
2014 Apoyan ~ Hashiru Kokusai Kuko ~ (TV seriál)
Asunaro san san nana bjóši (TV seriál)
Team Batista 4: Raden Meikyu (TV seriál)
Tokyo Guard Center (TV seriál)
2012 Sarutobi Sansei (TV seriál)
Unmei no hito (TV seriál)
2010 Nasake no onna: Kokuzeikjoku sasacukan (TV seriál)
2009 Fumó čitai (TV seriál)
2008 Kódo burú (TV seriál)
Pandora (TV seriál)
2007 Kareinaru ičizoku (TV seriál)
2006 Ns`あおい (TV seriál)
2005 Onna no ičidaiki (TV seriál)
2004 Ranpo R (TV seriál)
Sore wa, tocuzen, araši no jó ni (TV seriál)
2003 Aisuru Tame ni Aisaretai (TV seriál)
Kawa, itsuka umi e: muttsu no ai no monogatari (TV seriál)
2002 Believe (TV seriál)
Koisuru Top Lady (TV seriál)
Renai Hensachi (TV seriál)
2001 Ashita ga aru sa (TV seriál)
Hódžó Tokimune (TV seriál)
2000 Bus Stop (TV seriál)
1999 Ren'ai kekkon no rūru (TV seriál)
Ringu: saišúšó (TV seriál)
1998 Kira kira hikaru (TV seriál)
1997 Odoru daisósasen (TV seriál)
1996 Natural Ai no Yukue (TV seriál)
1995 Sashow Taeko Saigo no Jiken (TV seriál)
1994 29-sai no Christmas (TV seriál)
1993 Nichiyo wa Dame yo (TV seriál)
Nikushimi ni Hohoende (TV seriál)
1992 Shinai naru mono e (TV seriál)
1991 Jinan Jijo Hitorikko Monogatari (TV seriál)
1990 Hot Dog (TV seriál)
Suteki na Kataomoi (TV seriál)
1989 Aishiatterukai! (TV seriál)
Heart ni Hi wo Tsukete! (TV seriál)
Kicui jacura (TV seriál)
1988 Dakishimetai! (TV seriál)
Kimi no Hitomi wo Taihosuru! (TV seriál)
New York Koi Monogatari (TV seriál)
1981 Mansaku no Hana (TV seriál)
1980 3 nen B gumi Kinpachi Sensei 2 (TV seriál)

Host

TV pořady

1982 Waratte iitomo! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky