foto

Stephen Bekassy

  • nar. 10.2.1907
    Nyíregyháza, Rakousko-Uhersko
  • zem. 30.10.1995 (88 let)
    Budapešť, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Muzsikál a mozi 'Filmslágerek' (TV film) - a.z.
1962 Bachelor Flat
The Four Horsemen of the Apocalypse
1960 Beyond the Time Barrier
Pepe
1958 Mladí lvi
The Light in the Forest
1957 Calypso Joe
1956 Serenáda
1955 Interrupted Melody
The Purple Mask
Závodníci
1954 Hell and High Water
Prisoner of War
1953 Fair Wind to Java
1952 The Pathfinder
Woman of the North Country
1951 Secrets of Monte Carlo
Ten Tall Men
1949 Black Magic
1948 Arch of Triumph
1945 A Song to Remember
1937 Pesti mese
1936 Barátságos arcot kérek
1935 A csúnya lány
1934 Lila akác
1930 Kacagó asszony

TV seriály

1964 The Rogues (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
1961 Follow the Sun (TV seriál)
The Bob Cummings Show (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Hong Kong (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
One Step Beyond (TV seriál)
Pony Express (TV seriál)
Sunday Showcase (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Case of the Bartered Bikini (S03E08)
1958 Flight (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
The Rough Riders (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Case of the Purple Woman (S02E09)
1957 Maverick (TV seriál)
Panic! (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
1956 Sneak Preview (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
The Gale Storm Show (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Crusader (TV seriál)
Star Stage (TV seriál)
Steve Donovan, Western Marshal (TV seriál)
The Bob Cummings Show (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Adventures of the Falcon (TV seriál)
Disneyland (TV seriál) - a.z.
Passport to Danger (TV seriál)
Producers' Showcase (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Lone Wolf (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
1953 City Detective (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
The Man Behind the Badge (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1952 Adventures of Superman (TV seriál)
Chevron Theatre (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
My Hero (TV seriál)
My Little Margie (TV seriál)
The Schaefer Century Theatre (TV seriál)
1951 Gruen Guild Playhouse (TV seriál)
1950 Racket Squad (TV seriál)
Treasury Men in Action (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky