foto

Mike de Seve

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1996 Beavis a Butt-head dobývají Ameriku

TV seriály

2004 Father of the Pride (TV seriál)
2000 Sheep in the Big City (TV seriál)
1997 Cartoon Sushi (TV seriál)
1996 Kablam! (TV seriál)
1993 Beavis a Butt-head (TV seriál)

TV pořady

1969 Sezame, otevři se (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2005 Účastníci kongresu

TV seriály

1999 Downtown (TV seriál)
1998 Celebrity Deathmatch (TV seriál)
1996 Kablam! (TV seriál)
1993 Beavis a Butt-head (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Příšerky pod hladinou

TV seriály

2013 Angry Birds Toons (TV seriál)
2012 Hrdinové velkoměsta (TV seriál)
2006 Viva Piñata (TV seriál)
1997 Cartoon Sushi (TV seriál)
1996 Kablam! (TV seriál)

Skladatelská filmografie

TV seriály

1997 Cartoon Sushi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace