foto

Ruth Brauer-Kvam

  • nar. 8.2.1972 (47 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Herzjagen (TV film)
2017 Tatort - Wehrlos (TV film)
2016 Tatort - Sternschnuppe (TV film)
2010 Alle Sieben Wellen
Gut gegen Nordwind (TV film)
2008 Mutig in die neuen Zeiten - Alles anders (TV film)
1996 Tatort - Kolportage (TV film)

TV seriály

2019 Erbschaftsangelegenheiten (TV seriál)
2015 Altes Geld (TV seriál)
Der Mensch im Tier (E06)
Der Biber (E05)
Unter Löwen (E04)
další epizody (4)
2012 Braunschlag (TV seriál)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
2001 Dolce Vita & Co (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Denk mit Kultur (TV pořad)
2013 Stöckl (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky