foto

Robert Burton

  • nar. 13.8.1895
    Eastman, USA
  • zem. 29.9.1962 (67 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1963 Slime People, The
1962 Jumbo Billyho Rose
Mandžuský kandidát
Ptáčník z Alcatrazu
Sladký pták mládí
1961 Ada
Roztržitý profesor
The Young Savages
1960 Hodiny odvahy
Seven Ways from Sundown
Wake Me When It's Over
1959 A Private's Affair
Invasion of the Animal People
Nátlak
Příběh z titulní strany
The 30 Foot Bride of Candy Rock
1958 Man or Gun
Mardi Gras
Mladí lvi
Too Much, Too Soon
1957 Domino Kid
Hard Man, The
I Was a Teenage Frankenstein
Muž z Arizony
No Down Payment
Přelet přes oceán
Slander
The Hired Gun
1956 Jubal
Rack, The
Ransom!
Reprisal!
The Brass Legend
Three Brave Men
1955 A Man Called Peter
Count Three and Pray
Hit the Deck
Last Command, The
Lay That Rifle Down
Po levici Boha Otce
Soldier of Fortune
The Road to Denver
1954 Rogue Cop
Siege at Red River
Taza, Son of Cochise
Vzpoura v bloku 11
Zlomené kopí
1953 A Slight Case of Larceny
All the Brothers Were Valiant
Code Two
Confidentially Connie
Cry of the Hunted
Fast Company
Inferno
Latin Lovers
Přidej se k nám
The Girl Who Had Everything
Velký zátah
1952 Above and Beyond
Desperate Search
Everything I Have Is Yours
Fearless Fagan
My Man and I
Město iluzí
Sky Full of Moon

TV seriály

1961 Ben Casey (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Follow the Sun (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Hong Kong (TV seriál)
Hot Off the Wire (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
Two Faces West (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Border Patrol (TV seriál)
Coronado 9 (TV seriál)
Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Johnny Ringo (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Man from Blackhawk (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Mr. Denton on Doomsday (S01E03)
The Untouchables (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Decision (TV seriál)
Mister Ed (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
Union Pacific (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Official Detective (TV seriál)
Panic! (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Sally (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
The Court of Last Resort (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
General Electric Summer Originals (TV seriál)
On Trial (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
The Gale Storm Show (TV seriál)
Wire Service (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Celebrity Playhouse (TV seriál)
Crusader (TV seriál)
Frontier (TV seriál)
Fury (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
King's Row (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
Soldiers of Fortune (TV seriál)
Star Stage (TV seriál)
The Bob Cummings Show (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
The People's Choice (TV seriál)
Warner Brothers Presents (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
December Bride (TV seriál)
Disneyland (TV seriál)
Father Knows Best (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
Mayor of the Town (TV seriál)
Medic (TV seriál)
Stories of the Century (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
The Lone Wolf (TV seriál)
The Whistler (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
Topper (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)
The Web (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)
The Lone Ranger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace