foto

Karen A. Brown

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Obhájce pravdy
1986 9 a 1/2 týdne
1985 The Sex O'Clock News
1981 Pátek třináctého 2

TV seriály

1989 Gideon Oliver (TV seriál)

Producentská filmografie

Dokumentární

2017 IndieStardust
2011 #whilewewatch

Režijní filmografie

Dokumentární

2017 IndieStardust

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2017 IndieStardust

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace