foto

Martine Brochard

  • nar. 1946

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Colpi di fulmine
2010 Caldo criminale (TV film)
2008 Il sangue e la rosa (TV film)
2000 La donna del delitto
1994 Plyšový medvídek
Voyeur
1993 Catherine Courage (TV film)
1992 In camera mia
Lia, rispondi
1991 Paprika
1990 Stanza della parole, La
1988 Mrazivé napětí: Muž, který nechtěl zemřít (TV film)
1987 Attrazione, L'
1981 Murder obsession (Follia omicida)
Notturno con grida
Peccato originale
1980 Ebreo fascista, L'
Medium, Il
1977 Mannaja
Obejmi mě, táto!
Una spirale di nebbia
1976 C'è una spia nel mio letto
Frou-frou del tabarin
Žena u okna
1975 Fango bollente
Gatti rossi in un labirinto di vetro
Il fidanzamento
La nottata
Quel movimento che mi piace tanto
Solco di pesca, Il
1974 Arbitro, L'
Domestico, Il
Governante, La
Prigione di donne
1973 Jeptišky od sv. Archanděla
Milano trema - la polizia vuole giustizia
Nikoliv! Případ skončil šťastně!
Ragazza fuoristrada, La
Storia di una monaca di clausura
1971 Ozbrojme se a odjeďte!
Trastevere
1970 L'Amour
Rose für Jane, Eine (TV film)
1968 Béru et ces dames
Main noire, La
Socrate, Le
Ukradené polibky

TV seriály

2011 Andělská tvář (TV seriál)
2002 Vento di ponente (TV seriál)
2001 Bello delle donne, Il (TV seriál)
1989 Promessi sposi, I (TV seriál)
1987 I ragazzi della 3 C (TV seriál)
1985 Investigatori d'Italia (TV seriál)
1982 Sconosciuta, La (TV seriál)
1978 Disonora il padre (TV seriál)
1971 All'ultimo minuto (TV seriál)
Face aux Lancaster (TV seriál)
1970 I giovedì della signora Giulia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky