foto

Anne-Marie Cadieux

  • nar. Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Pauvre Georges !
2016 La Chasse au Collet
2015 Endorfin
Miziněc Buddhy
2014 2 temps, 3 mouvements
2013 Naprosto úžasná
Three Night Stand
2011 Voyez comme ils dansent
2010 Good Neighbours
2007 Toi
2006 Black Eyed Dog
Génie du crime, Le
2005 Miss Rosnička (TV film)
Poslední šance
2004 Bonheur c'est une chanson triste, Le (TV film)
Le gant
2003 Comment ma mère accoucha de moi durant sa ménopause
Odvrácená strana Měsíce
2002 Rondo for Trumpet
Séraphin: Heart of Stone
1999 Bitter My Tongue
Emporte-moi
Four Days
1998
Srdce na dlani
1995 Zpověď
1991 Complexe d'Édith, Le
1990 Petit cheval, Le (TV film)
1983 Raccoons and the Lost Star, The (TV film)
1982 J'avions 375 ans
1980 Christmas Raccoons, The (TV film)

TV seriály

2020 La Maison-Bleue (TV seriál)
Qui perd gagne (E10)
À nous le soleil ! (E09)
Un temps nouveau (E08)
další epizody (10)
La loi c'est la loi (TV seriál)
2019 Trop (TV seriál)
Episode 12 (S03E12)
Episode 4 (S03E04)
2018 Hubert et Fanny (TV seriál)
À coeur ouvert (E12)
Le coeur parle aussi (E11)
Le passé est toujours présent (E10)
další epizody (12)
Trop (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 10 (S02E10)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (5)
2017 Trop (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (11)
2016 Web thérapie (TV seriál)
Détresse et enchantement (E05)
2012 30 Vies (TV seriál)
Episode 60 (S03E60)
Episode 59 (S03E59)
Episode 58 (S03E58)
další epizody (60)
2009 Yamaska (TV seriál)
2005 Cover-Girl (TV seriál)
Détect.inc. (TV seriál)
Les Bougon : c'est aussi ça la vie (TV seriál)
Séduisance (S02E07)
2002 Annie et ses hommes (TV seriál)
2001 Parfaits, Les (TV seriál)
2000 Chartrand et Simonne (TV seriál)
Tag (TV seriál)
1997 Sous le signe du lion (TV seriál)
1985 Medvídci mývalové (TV seriál)

Dokumentární

2019 Tuning the Brain with Music - vyp.

Režijní filmografie

Dokumentární

1994 Twice Condemned
1991 Franchir la nuit...

Host

TV pořady

2004 Tout le monde en parle (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky