foto

Thomas Schnauz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Otis

TV seriály

2020 Volejte Saulovi (TV seriál)
Wexler v. Goodman (S05E06)
2018 Volejte Saulovi (TV seriál)
Vítěz (S04E10)
Dýchej (S04E02)
2016 Volejte Saulovi (TV seriál)
Změna (S02E01)
2015 The Man in the High Castle (TV seriál)
Revelations (S01E04)
The Illustrated Woman (S01E03)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Pimento (S01E09)
Nacho (S01E03)
2014 Resurrection (TV seriál)
Unearth (S01E02)
2013 Perníkový táta (TV seriál)
Zahrabáno (S05E10)
2012 Perníkový táta (TV seriál)
Řekni mé jméno (S05E07)
2011 Perníkový táta (TV seriál)
Konečná (S04E12)
Štěnice (S04E09)
Brokovnice (S04E05)
2010 Perníkový táta (TV seriál)
Městečko Abiquiu (S03E11)
Osudová minuta (S03E07)
2009 Ďáblův sluha (TV seriál)
I Want My Baby Back (S02E05)
2008 Ďáblův sluha (TV seriál)
Coming to Grips (S01E15)
2007 Ďáblův sluha (TV seriál)
Ashes to Ashes (S01E09)
What About Blob (S01E05)
2005 Night Stalker (TV seriál)
2002 Akta X (TV seriál)
Příšery (S09E14)
2001 The Lone Gunmen (TV seriál)
Tango de los Pistoleros (E10)
Madam, I'm Adam (E06)
Akta X (TV seriál)
Pán much (S09E05)

Režijní filmografie

TV seriály

2020 Volejte Saulovi (TV seriál)
Bad Choice Road (S05E09)
2017 Volejte Saulovi (TV seriál)
Výdaje (S03E07)
Sabrosito (S03E04)
2016 Volejte Saulovi (TV seriál)
Změna (S02E01)
2015 Volejte Saulovi (TV seriál)
Pimento (S01E09)
2012 Perníkový táta (TV seriál)
Řekni mé jméno (S05E07)

Producentská filmografie

TV seriály

2009 Ďáblův sluha (TV seriál)
The Devil and Sam Oliver (S02E13)
Business Casualty (S02E12)
To Sprong, with Love (S02E11)
další epizody (13)

Herecká filmografie

TV seriály

2002 Akta X (TV seriál)
Přeskoč žraloka (S09E15)

Dokumentární

2015 Better Call Saul: Day One