foto

Dorota Chotecka

  • nar. 15.3.1966 (54 let)
    Radom, Polsko

Biografie

Dorota Chotecka-Pazura, vlastním jménem Dorota Kapusta se narodila v polském městě Radom. V roce 1993 úspěšně ukončila filmovou školu PWSFTviT v Łodzi, obor herectví. Ve stejném roce debutovala ve filmu POZEGNANIE Z MARIA. Do podvědomí diváku se ale dostala rolí Danuty Norek v úspěšném seriálu MIODOWE LATA. Je manželkou herce Radosława Pazury, což je bratr slavnějšího Cezaryho Pazury. V roce 2007 se jim narodila dcera Klara Maria.

Martin "Caelos" Skuřok

Herecká filmografie

Filmy

2019 Futro z misia
2018 7 citů
2008 Luksus
Rozmowy nocą
2007 Ranczo Wilkowyje
2006 Statyści
2002 Den cvoka
1997 Nocne graffiti
Prostytutki
Szczęśliwego Nowego Jorku
1996 Pestka
Wirus
1995 Awantura o Basię
Nic směšného
1994 Polska śmierć
1993 Pozegnanie z Maria

TV seriály

2020 Będzie dobrze, kochanie (TV seriál)
2017 Niania w wielkim mieście (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 6 (E06)
další epizody (5)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Show must go on (S02E04)
Ranczo (TV seriál)
Cuda, cuda ogłaszają (S10E13)
Edukacyjne dylematy (S10E09)
Polityczny zombie (S10E08)
další epizody (9)
2015 Mąż czy nie mąż (TV seriál)
Burzliwy powrót (E13)
Ranczo (TV seriál)
Złoty róg (S09E13)
Grzechy miłości (S09E12)
Brzytwa dla tonącego (S09E11)
další epizody (8)
2014 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Siostrzeniec (S11E02)
Ranczo (TV seriál)
Wielkie otwarcie (S08E13)
Nie rzucaj ziemi, skąd twój ród (S08E12)
Jedźmy, nikt nie woła (S08E11)
další epizody (10)
2013 Ranczo (TV seriál)
Droga przez stos (S07E13)
Czas konspiry (S07E11)
Koniec świata w Wilkowyjach (S07E10)
další epizody (7)
2012 Siła wyższa (TV seriál)
Wizytacje (E12)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 3 (S05E03)
Ranczo (TV seriál)
Poród amatorski (S06E13)
Przywódce (S06E12)
Tchnienie Las Vegas (S06E11)
další epizody (10)
2011 Ranczo (TV seriál)
Pakt z czartem (S05E13)
Nad Solejuków i Wargaczów domem (S05E12)
Przymus rekreacji (S05E10)
další epizody (9)
2009 39 i pół (TV seriál)
Pomylone dzieci (S03E06)
Ranczo (TV seriál)
Zemsta i wybaczenie (S04E13)
Fałszerze uczuć (S04E12)
Kontratak (S04E11)
další epizody (12)
2008 I kto tu rządzi? (TV seriál)
Seks kampania (E42)
Ranczo (TV seriál)
Szczęśliwe rozwiązanie (S03E13)
Zrozumieć kobietę (S03E11)
Miedź brzęcząca (S03E10)
další epizody (11)
2007 Hela w opałach (TV seriál)
Związek prawie idealny (S03E08)
Ranczo (TV seriál)
Plan awaryjny (S02E12)
Do dobrego lepiej przymusić (S02E10)
Diler pierogów (S02E09)
další epizody (8)
2006 Ranczo (TV seriál)
Wielkie wybory (S01E13)
Odwyk i antykoncepcja (S01E09)
Otrzeźwienie (S01E04)
další epizody (5)
U fryzjera (TV seriál)
Strzyżenie po francusku (E02)
2004 Calkiem nowe lata miodowe (TV seriál)
Glina (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
2003 Czego się boją faceci, czyli seks w mniejszym mieście (TV seriál)
2000 13 posterunek 2 (TV seriál)
Ścinki 3 (E42)
Nowe pokolenie (E41)
Gwiazdy telewizji - część 2 (E40)
další epizody (14)
Anna Karenina (TV seriál)
1998 Miodowe lata (TV seriál)
13 posterunek (TV seriál)
Tylko dla dorosłych (E41)
Szczęśliwy dzień (E40)
Miss Policji - część I (E36)
další epizody (18)
1997 13 posterunek (TV seriál)
Trupy w szafie (E02)
Nowy komendant (E01)
Zaklęta (TV seriál)