foto

Kimi Vilkkula

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Veljeni vartija
2017 95
Neznámý voják
2015 Devotion
The Basics of Life
2014 Gideon
Soucit především
2013 For You and for Me

TV seriály

2018 Sorjonen (TV seriál)
Viiden sormen harjoitus 2/2 (S02E02)
Viiden sormen harjoitus 1/2 (S02E01)
2017 Presidentti (TV seriál)
Itsenäisyyspäivä (E12)
2016 Bitwisards (TV seriál)
2013 #lovemilla (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2014 Gideon

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Gideon

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace