foto

Pavel Činarjov

  • nar. 23.5.1986 (33 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Miliarda
2018 Expert (TV film)
2016 Maršrut postrojen
2015 Rebelská unie
2009 Otstavnik (TV film)
2005 Harpastum

TV seriály

2019 Pryžok Bogomola (TV seriál)
2017 Doktor Richter (TV seriál)
Děmon revoljucii (TV seriál)
Naljot (TV seriál)
2016 Klim (TV seriál)
Stěna (TV seriál)
Šakal (TV seriál)
2014 Mažor (TV seriál)
2013 Dvoje s pistoletami (TV seriál)
Koroleva banditov (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Samooborona (S02E07)
2012 Litějnyj (TV seriál)
Sindikat (S07E13)
2010 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Breš v zaščitě (S04E22)
2009 Litějnyj (TV seriál)
Zolotaja oseň (S03E25)
2007 Prestuplenije i nakazanije (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Dragocennyje pisma (S03E07)
2000 OBŽ (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky