Reklama

Reklama

Anna Wintour

Anna Wintour

nar. 03.11.1949 (74 let)
Hampstead, Londýn, England, Velká Británie

Zajímavosti (12)

  • Novinářka, spisovatelka a módní editorka. (Duoscop)

Ďábel nosí Pradu (2006)

  • Inspirací k napsání příběhu byla Anna Wintour, šéfredaktorka amerického módního časopisu Vogue. Byla tak šílenou šéfovou, že její zaměstnankyně Lauren Weisberger po hádce zasedla k počítači a napsala knihu "Ďábel nosí Pradu". (Kaspi.vm)

Ďábel nosí Pradu (2006)

  • Jakmile se z natáčení dostaly na veřejnost první obrázky, Anna Wintour, šéfredaktorka amerického časopisu o módě Vogue, která byla postavě Mirandy Priestly (Meryl Streep) předlohou, začala zuřit. Interiér celé filmové redakce časopisu Runway totiž věrně kopíroval každý detail kanceláře Vogue. Wintour okamžitě nařídila celou svou kancelář přestavět, než si podobnosti někdo všimne. (Kaspi.vm)

Ďábel nosí Pradu (2006)

  • V den premiéry filmu byla Anna Wintour, šéfredaktorka časopisu Vogue, v dobré náladě. Samozřejmě se v roli Mirandy (Meryl Streep) poznala. Nejen, že se dostavila na promítání, ale ještě si pečlivě vybrala oblečení. Od hlavy až k patě to byla značka Prada. (Kaspi.vm)

Ďábel nosí Pradu (2006)

  • Editorka prestižního magazínu Vogue Anna Wintour, která byla předobrazem pro Mirandu Priestly (Meryl Streep), prý vzkázala módním návrhářům, že pokud přijmou nabízená camea ve filmu, zmizí ze stránek jejího časopisu. Jediný Valentino, který navrhl pro Meryl Streep černé roucho, se ve filmu nakonec objevil. (imro)

Herečka

Host

Reklama

Reklama