foto

Eri Fukacu

  • nar. 11.1.1973 (47 let)
    Óita, prefektura Óita, Kjúšú, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Survival Family
2016 Nagai íwake
2015 Cesta na pobřeží
Kiseidžú: Part 2
2014 Kiseidžú: Part 1
2012 Odoru Daisosasen THE TV SPECIAL (TV film)
Odoru daisósasen The Final aratanari kibó
2011 Sutekina kanashibari
2010 Akunin
Odoru daisósasen: The movie 3
2009 Ekiro (TV film)
Honokaa bôi
Onna no ko monogatari
2008 Za majikku awâ
2007 Saijúki
2006 Hakase no aišita súšiki
2003 Ašura no gotoku
Odoru daisósasen The Movie 2 Reinbóburiddži o fusasejo!
2001 Gakkō no kaidan: Mononoke supesharu (TV film)
Čúšingura 1/47 (TV film)
2000 Supésutoraberázu
Tenki yoho no koibito (TV film)
1998 Odoru daisosasen
Odoru daisosasen bangaihen - Wangansho fukei monogatari shoka no kôtsûanzen special (TV film)
Odoru daisósasen: aki no hanzai bokumecu supešaru (TV film)
1997 Odoru daisosasen - Nenmatsu tokubetsu keikai Special (TV film)
1996 (Haru)
Naniwa Kinyudo (TV film)
1995 Basudei purezento
1991 Manatsu no chikyu
1989 Mangetsu no kuchizuke
1988 1999 - Nen no natsu yasumi

TV seriály

2008 CHANGE (TV seriál)
The Naminori Restaurant (TV seriál)
2006 Saijúki (TV seriál)
2005 Slow Dance (TV seriál)
2003 Kawa, itsuka umi e: muttsu no ai no monogatari (TV seriál)
Suekko čónan ane sannin (TV seriál)
2002 Koi no čikara (TV seriál)
Sora kara furu ičioku no hoši (TV seriál)
2001 Kabachitare (TV seriál)
2000 Tenki-yoho no Koibito (TV seriál)
1999 Kanojo-tachi no jidai (TV seriál)
1998 Kira kira hikaru (TV seriál)
1997 Narita Rikon (TV seriál)
Odoru daisósasen (TV seriál)
1996 Tomei ningen (TV seriál)
1995 Besuto Furendo (TV seriál)
Saiko no Kataomoi (TV seriál)
1994 Kono Ai ni Ikite (TV seriál)
Wakamono no subete (TV seriál)
1993 Akuma no Kiss (TV seriál)
1992 Ai to iu Nano Moto ni (TV seriál)
Hatachi no Yakusoku (TV seriál)
1990 Jo ni mo kimjó na monogatari (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Nippon Academy šó (TV pořad)
2011 Nippon Academy šó (TV pořad)