foto

Ashley Fliehr

  • nar. 5.4.1986 (33 let)
    Charlotte, North Carolina, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Psych: The Movie (TV film)
2013 WWE Total Divas

TV seriály

2016 The Edge and Christian Show That Totally Reeks of Awesomeness (TV seriál)
WWE Ride Along (TV seriál)
2014 Camp WWE (TV seriál)

Dokumentární

2015 Unfiltered with Renee Young (TV seriál)
W.W.E. 24 (TV seriál)

Host

TV pořady

2019 NXT UK TakeOver: Blackpool (TV pořad)
WWE Clash of Champions (TV pořad)
WWE Elimination Chamber (TV pořad)
WWE Fastlane (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2019 (TV pořad)
WWE Hell in a Cell (TV pořad)
WWE Money in the Bank (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WrestleMania XXXV (TV pořad)
2018 WWE Backlash (TV pořad)
WWE Evolution (TV pořad)
WWE Fastlane (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2018 (TV pořad)
WWE Hell in a Cell (TV pořad)
WWE Mixed Match Challenge (TV pořad)
WWE Money in the Bank (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Super Show-Down (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs (TV pořad)
WrestleMania XXXIV (TV pořad)
2017 WWE Backlash (TV pořad)
WWE Battleground (TV pořad)
WWE Bring It To The Table (TV pořad)
WWE Clash of Champions (TV pořad)
WWE Fastlane (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2017 (TV pořad)
WWE Hell in a Cell (TV pořad)
WWE Money in the Bank (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE Tribute to the Troops (TV pořad)
WrestleMania XXXIII (TV pořad)
2016 NXT TakeOver: Brooklyn II (TV pořad)
WWE Battleground (TV pořad)
WWE Clash of Champions (TV pořad)
WWE Extreme Rules (TV pořad)
WWE Fastlane (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2016 (TV pořad)
WWE Hell in a Cell (TV pořad)
WWE Money in the Bank (TV pořad)
WWE Payback (TV pořad)
WWE Roadblock (TV pořad)
WWE Roadblock: End of the Line (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WrestleMania XXXII (TV pořad)
2015 Dusty Rhodes: Celebrating the Dream (TV pořad)
NXT TakeOver: Brooklyn (TV pořad)
NXT TakeOver: Respect (TV pořad)
NXT TakeOver: Rival (TV pořad)
NXT TakeOver: Unstoppable (TV pořad)
Table for 3 (TV pořad)
WWE Hell in a Cell (TV pořad)
WWE Live from MSG 2015 (TV pořad)
WWE Night of Champions (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs (TV pořad)
2014 NXT TakeOver (TV pořad)
NXT TakeOver: Fatal 4-Way (TV pořad)
NXT TakeOver: R Evolution (TV pořad)
2012 WWE Main Event (TV pořad)
2010 WWE NXT (TV pořad)
2008 WWE Hall of Fame 2008 (TV pořad)
1999 WWE SmackDown LIVE! (TV pořad)
1993 WWE Monday Night RAW (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky