foto

Marran Gosov

  • nar. 3.10.1933 (86 let)
    Sofia, Bulharsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1972 Wonnekloß
1969 Der Kerl liebt mich - und das soll ich glauben?
1968 Bengelchen liebt kreuz und quer
Zuckerbrot und Peitsche
1966 ...und dann bye bye
1965 Zwei Spiele vom Tode (TV film)
1964 Das Mietshaus (TV film)
Das Verhör (TV film)
1963 Aufstand der Gehorsamen (TV film)

TV seriály

1987 Eurocops (TV seriál)
1983 Wie im Leben (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Režijní filmografie

Skladatelská filmografie

Herecká filmografie

Střihačská filmografie

Filmy

1966 ...und dann bye bye

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky