foto

Jason Reso

  • nar. 30.11.1973 (44 let)
    Kitchener, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Medium Raw: Night of the Wolf (TV film)
2007 Sejmi je všechny

TV seriály

2016 The Edge and Christian Show That Totally Reeks of Awesomeness (TV seriál)
2015 Swerved (TV seriál)
2011 Velká láska (TV seriál)
Místo u stolu (S05E02)
2010 Městečko Haven (TV seriál)

Dokumentární

2016 Straight Outta Dudleyville: The Legacy of the Dudley Boyz - a.z.
WWE Randy Orton: RKO Outta Nowhere - a.z.
2011 Stone Cold Steve Austin: The Bottom Line on the Most Popular Superstar of All Time
2009 WWE: The Best of SmackDown - 10th Anniversary 1999-2009 - a.z.
2004 Monday Night War, The: WWE Raw vs. WCW Nitro - a.z.
2001 Lita: It Just Feels Right

TV pořady

2018 WWE Hall of Fame 2018 (TV pořad)
2017 WWE Hall of Fame 2017 (TV pořad) - a.z.
2016 WWE Fastlane (TV pořad)
2014 NXT TakeOver (TV pořad)
Stone Cold Podcast: Live! (TV pořad)
WWE Battleground (TV pořad)
WWE Elimination Chamber (TV pořad)
WWE Money in the Bank (TV pořad)
WWE Night of Champions (TV pořad)
2013 WWE Money in the Bank (TV pořad)
WWE Night of Champions (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
2012 TNA Turning Point (TV pořad)
WWE Main Event (TV pořad)
WWE No Way Out (TV pořad)
WWE Over the Limit (TV pořad)
WrestleMania XXVIII (TV pořad)
2011 Clash Time (TV pořad)
WWE Extreme Rules (TV pořad)
WWE Hell in a Cell (TV pořad)
WWE Money in the Bank (TV pořad)
WWE Night of Champions (TV pořad)
WWE Over the Limit (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Tribute to the Troops (TV pořad)
WWE Vengeance (TV pořad)
WWE: Capitol Punishment (TV pořad)
WrestleMania XXVII (TV pořad)
2010 WWE Money in the Bank (TV pořad)
WWE NXT (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WrestleMania XXVI (TV pořad)
2009 WWE Backlash (TV pořad)
WWE Bash (TV pořad)
WWE Extreme Rules (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2009 (TV pořad)
WWE Judgment Day (TV pořad)
WWE Night of Champions (TV pořad)
WWE Superstars (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs (TV pořad)
WrestleMania XXV (TV pořad)
2008 NJPW Wrestle Kingdom 2 (TV pořad)
TNA Against All Odds (TV pořad)
TNA Bound for Glory (TV pořad)
TNA Destination X (TV pořad)
TNA Final Resolution (TV pořad)
TNA Lockdown (TV pořad)
TNA No Surrender (TV pořad)
TNA Sacrifice (TV pořad)
TNA Slammiversary (TV pořad)
TNA Turning Point (TV pořad)
TNA Victory Road (TV pořad)
2007 TNA Against All Odds (TV pořad)
TNA Bound for Glory (TV pořad)
TNA Destination X (TV pořad)
TNA Final Resolution (TV pořad)
TNA Genesis (TV pořad)
TNA Lockdown (TV pořad)
TNA No Surrender (TV pořad)
TNA Sacrifice (TV pořad)
TNA Slammiversary (TV pořad)
TNA Turning Point (TV pořad)
TNA Victory Road (TV pořad)
2006 TNA Against All Odds (TV pořad)
TNA Bound for Glory (TV pořad)
TNA Destination X (TV pořad)
TNA Final Resolution (TV pořad)
TNA Genesis (TV pořad)
TNA Hardcore Justice (TV pořad)
TNA Lockdown (TV pořad)
TNA No Surrender (TV pořad)
TNA Sacrifice (TV pořad)
TNA Slammiversary (TV pořad)
TNA Turning Point (TV pořad)
TNA Victory Road (TV pořad)
2005 TNA Turning Point (TV pořad)
WWE Backlash (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2005 (TV pořad)
WWE No Mercy (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE The Great American Bash (TV pořad)
WWE Vengeance (TV pořad)
WrestleMania XXI (TV pořad)
2004 TNA Impact! Wrestling (TV pořad)
WWE Backlash (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE Unforgiven (TV pořad)
WrestleMania XX (TV pořad)
2003 WWE Armageddon (TV pořad)
WWE Bad Blood (TV pořad)
WWE Insurrextion (TV pořad)
WWE Judgment Day (TV pořad)
WWE No Way Out (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE Unforgiven (TV pořad)
2002 WWE Armageddon (TV pořad)
WWE Divas: Undressed (TV pořad) - a.z.
WWE King of the Ring (TV pořad)
WWE No Mercy (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Unforgiven (TV pořad)
WWE Velocity (TV pořad)
WWE Vengeance (TV pořad)
WWF No Way Out (TV pořad)
Wrestlemania X-8 (TV pořad)
2001 WWE King of the Ring (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWF Insurrextion (TV pořad)
WWF Invasion (TV pořad)
WWF Judgment Day (TV pořad)
WWF No Mercy (TV pořad)
WWF No Way Out (TV pořad)
WWF Rebellion (TV pořad)
WWF Unforgiven (TV pořad)
WWF Vengeance (TV pořad)
WrestleMania X-Seven (TV pořad)
2000 WWE King of the Ring (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWF Armageddon (TV pořad)
WWF Backlash (TV pořad)
WWF Fully Loaded (TV pořad)
WWF Insurrextion (TV pořad)
WWF Judgment Day (TV pořad)
WWF No Mercy (TV pořad)
WWF No Way Out (TV pořad)
WWF Rebellion (TV pořad)
WWF Unforgiven (TV pořad)
WrestleMania 2000 (TV pořad)
1999 WWE King of the Ring (TV pořad)
WWE SmackDown LIVE! (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWF Backlash (TV pořad)
WWF Jakked (TV pořad)
WWF No Mercy (TV pořad)
WWF St. Valentine's Day Massacre (TV pořad)
WWF Unforgiven (TV pořad)
WrestleMania XV (TV pořad)
1998 WWE Sunday Night Heat (TV pořad)
WWF Capital Carnage (TV pořad)
WWF Judgment Day (TV pořad)
WWF Metal (TV pořad)
WWF Rock Bottom: In Your House (TV pořad)
1993 WWE Monday Night RAW (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace