foto

Lena T. Hansson

  • nar. 18.5.1955 (65 let)
    Stockholm, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Andělský rod: Potřetí dokola
2006 Små mirakel och stora
2003 Paradiset
2001 En förälskelse
2000 Hur som helst är han jävligt död
1996 Malý Jönsson a lupínková loupež
1994 Bara du & jag
Polis polis potatismos
Sommarmord
1992 Jönssonligan & den svarta diamanten
S nejlepšími úmysly
1989 Kdo skáče nejvýš
Täcknamn Coq Rouge
1988 Behöriga äga ej tillträde (TV film)
Go'natt herr luffare
Livsfarlig film
Oväder (TV film)
1987 Jim a piráti
Saxofonhallicken (TV film)
1986 Amorosa
Bröderna Mozart
Ester - om John Bauers hustru (TV film)
1984 Pengarna gör mannen (TV film)
1975 Kluk a holka

TV seriály

2019 Andra Åket (TV seriál)
Rätt person på jobbet (S02E07)
Skaffa barn (S02E05)
Matkritikern (S02E04)
další epizody (5)
2018 Andra Åket (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
2017 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S04E03)
Episode 2 (S04E02)
Episode 1 (S04E01)
2016 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S03E03)
Episode 2 (S03E02)
Episode 1 (S03E01)
2015 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2014 Piratskattens hemlighet (TV seriál)
Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
2013 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
2008 Om ett hjärta (TV seriál)
2002 Olivia Twist (TV seriál)
1998 Kvinnan i det låsta rummet (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Öga för öga (S01E04)
1994 Rapport till himlen (TV seriál)
1991 Den goda viljan (TV seriál)
1990 Ebba och Didrik (TV seriál)
1989 Flickan vid stenbänken (TV seriál)
Tre kärlekar (TV seriál)
1988 Xerxes (TV seriál)

Dokumentární

1982 Mamma

Režijní filmografie

Filmy

2002 Mrs. Klein (TV film)

TV seriály

2001 Agnes (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky