foto

Lena T. Hansson

  • nar. 18.5.1955 (64 let)
    Stockholm, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Änglagård - Tredje gången gillt
2006 Små mirakel och stora
2003 Paradiset
2001 En förälskelse
2000 Hur som helst är han jävligt död
1996 Lilla Jönssonligan och cornflakeskuppen
1994 Bara du & jag
Sommarmord
1993 Polis polis potatismos
1992 Jönssonligan & den svarta diamanten
S nejlepšími úmysly
1989 Kdo skáče nejvýš
Täcknamn Coq Rouge
1988 Behöriga äga ej tillträde (TV film)
Go'natt herr luffare
Livsfarlig film
Oväder (TV film)
1987 Jim & piraterna Blom
Saxofonhallicken (TV film)
1986 Amorosa
Bröderna Mozart
1984 Pengarna gör mannen (TV film)
1975 Kluk a holka

TV seriály

2018 Andra Åket (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2017 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S04E03)
Episode 2 (S04E02)
Episode 1 (S04E01)
2016 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S03E03)
Episode 2 (S03E02)
Episode 1 (S03E01)
2015 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2014 Piratskattens hemlighet (TV seriál)
Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
2013 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
2008 Om ett hjärta (TV seriál)
2002 Olivia Twist (TV seriál)
1998 Kvinnan i det låsta rummet (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Öga för öga (S01E04)
1994 Rapport till himlen (TV seriál)
1991 Den goda viljan (TV seriál)
1990 Ebba och Didrik (TV seriál)
1989 Flickan vid stenbänken (TV seriál)
Tre kärlekar (TV seriál)
1988 Xerxes (TV seriál)

Dokumentární

1982 Mamma

Režijní filmografie

Filmy

2002 Mrs. Klein (TV film)

TV seriály

2001 Agnes (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace