foto

Anders Johannisson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Maria Wern - Almedalen (TV film)
2009 Opice

TV seriály

2020 Hamilton (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2018 Det som göms i snö (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2014 The Fourth Man (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2013 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
Smrt poutníka (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2010 Den fördömde (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
2008 Oskyldigt dömd (TV seriál)
2002 Skeppsholmen (TV seriál)
2001 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Beckova pomsta (S02E01)
1992 Rederiet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky