foto

Henrik Gyllenskiöld

  • nar. 4.2.1962 (59 let)
    Lidingö, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2009 Léto s Göranem
2006 Lilla Jönssonligan & stjärnkuppen
2002 En kärleksaffär (TV film)
2000 Jesus lever (TV film)
1997 Lilla Jönssonligan på styva linan

TV seriály

2017 Dříve než zemřeme (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S04E03)
Episode 2 (S04E02)
Episode 1 (S04E01)
2016 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S03E03)
Episode 2 (S03E02)
Episode 1 (S03E01)
2015 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2010 Våra vänners liv (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
2002 Skeppsholmen (TV seriál)
1999 Ett litet rött paket (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1989 Täcknamn Coq Rouge

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky