foto

Wolfgang Büttner

  • nar. 1.6.1912
    Rostock, Mecklenburg-Strelitz, Německá říše
  • zem. 18.11.1990 (78 let)
    Stockdorf, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Dunckel (TV film)
1987 Tot oder lebendig
Zatykač: Mrtvý nebo živý
1985 Krieg meines Vaters, Der
Sonntag (TV film)
1981 Richter, Der (TV film)
1980 Der Thronfolger (TV film)
1979 Wald, Der (TV film)
1978 Geist der Mirabelle. Geschichten von Bollerup, Der (TV film)
Gesche Gottfried (TV film)
Marija (TV film)
1977 Zeit der Empfindsamkeit (TV film)
1976 Margarete in Aix (TV film)
Seniorenschweiz (TV film)
1975 Ein deutsches Attentat (TV film)
Memento Mori (TV film)
Tristan (TV film)
1974 Karl May
1972 Einfach davonsegeln! (TV film)
Finito l'amor (TV film)
Nicht Lob - noch Furcht. Graf Galen, Bischof von Münster (TV film)
1971 Deutschstunde, Die (TV film)
Die Computer-Show (TV film)
Die Versöhnung (TV film)
Ende einer Dienstfahrt (TV film)
1970 Claus Graf Stauffenberg (TV film)
Der Polizeiminister 1759-1820 Joseph Fouché (TV film)
Der Tod des Deputierten Jean Jaurès (TV film)
Ferdinand Graf von Zeppelin - Stunde der Entscheidung (TV film)
General Oster - Verräter oder Patriot? (TV film)
Sir Henri Deterding (TV film)
Tod nach Mitternacht (TV film)
U-2-Affäre, Die (TV film)
1969 Bericht einer Offensive (TV film)
Der Kampf um den Reigen (TV film)
Eden ist fern (TV film)
Elfer Gespräche (TV film)
Fragestunde (TV film)
Michael Kohlhaas
Rätsel von Piskov, Das (TV film)
Sir Basil Zaharoff - Makler des Todes (TV film)
1968 Affäre Dreyfuss (TV film)
Risiko für Weihnachtsmänner (TV film)
1967 Das Kriminalmuseum - Kaliber 9 (TV film)
Flucht über die Ostsee (TV film)
Gottes zweite Garnitur (TV film)
Hladký běh
In Lemgo 89 (TV film)
Philadelphia, ich bin da! (TV film)
1966 Der Fall Jeanne d'Arc (TV film)
Elektra (TV film)
Letzte Raum, Der (TV film)
Marquis de Sade oder 'Die Peitsche der Vernunft' (TV film)
Musik (TV film)
Nach Damaskus (TV film)
1965 Judith (TV film)
Paris muß brennen! - Die Rettung der französischen Hauptstadt durch den General von Choltitz (TV film)
Und nicht mehr Jessica (TV film)
1964 Das Bild des Menschen. Gespräche einer letzten Nacht (TV film)
Der Prozeß Carl von O. (TV film)
Nebelmörder
1963 Dantons Tod (TV film)
Das große Vorbild (TV film)
Die Abrechnung (TV film)
Stalingrad (TV film)
1962 Das Abschiedsgeschenk (TV film)
Das Leben des Galilei (TV film)
Das Rätsel der roten Orchidee
Nejdelší den
Nur eine Karaffe (TV film)
Život Galileův (TV film)
1961 Die Perser (TV film)
Egmont (TV film)
Ruf zur Leidenschaft (TV film)
Sache mit dem Ring, Die (TV film)
Schwarzer Kies
Wir waren drei (TV film)
1960 Der Schlagbaum (TV film)
Endstation Rote Laterne
Gericht über Las Casas (TV film)
Soldatensender Calais
1959 Die Räuber (TV film)
Die Wahrheit über Rosemarie
Psi, chcete žít věčně? aneb Peklo u Stalingradu
1958 Alle Sünden dieser Erde
Taiga
Worüber man nicht spricht - Frauenarzt Dr. Brand greift ein
1956 Black Forest, The
Herz schlägt für Erika, Ein
Teufel in Seide
1955 Der 20. Juli
Der dunkle Stern
1954 Ein Opfer für den Wind (TV film)
1952 Der große Zapfenstreich
1951 Das ewige Spiel
1950 Kronjuwelen

TV seriály

1985 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Sterbehilfe (S01E05)
Gespenstergeschichten (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1981 Die Knapp-Familie (TV seriál)
1979 Doktor Puclík (TV seriál)
1976 Der Anwalt (TV seriál)
1975 Der Strick um den Hals (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1973 Der rote Schal (TV seriál)
Die Powenzbande (TV seriál)
Joseph Balsamo (TV seriál)
1972 Alarm (TV seriál)
Butler Parker (TV seriál)
Das Jahrhundert der Chirurgen (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
Recht oder Unrecht (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
Die Hupe - Eine Schülerzeitung (TV seriál)
Gestern gelesen (TV seriál)
Goya (TV seriál)
1967 Im Busch von Mexiko – Das Rätsel B. Traven (TV seriál)
1966 Raumpatrouille - Die phantastischen Abenteuer des Raumschiffes Orion (TV seriál)
1964 Gewagtes Spiel (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
Die fünfte Kolonne (TV seriál)
1960 Am grünen Strand der Spree (TV seriál)
1959 So weit die Füße tragen (TV seriál)

Dokumentární

1953 Beiderseits der Rollbahn - vyp.

Divadelní záznam

1964 Aktion T 4 (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky