foto

Emilia Krakowska

  • nar. 20.2.1940 (80 let)
    Poznan, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Gorzko, gorzko!
2018 Elizabeth (studentský film)
2008 Kup teraz
2003 Tělo
2002 Teorie relativity
1995 Za co?
1987 Cesarskie ciecie (TV film)
Nedělní hrátky
1986 Chrzesniak
1983 Wedle wyroków twoich...
1982 Amnestia
1980 Smak wody
1979 Die Weichselkirschen (TV film)
Gefrorene Herz, Das
1978 Bez umrtvení
1977 Klara i Angelika (TV film)
Okragly tydzien
1976 Brunet přijde po setmění
Hranice stínu
Najlepsze na swiecie
1974 Jak to sie robi
Země zaslíbená
1973 Sedláci
1972 Veselka
Zelenáči
1970 Březový háj
Nowy
1966 Przedswiateczny wieczor
1964 Nieznany
Pingwin

TV seriály

2017 W rytmie serca (TV seriál)
Na krawędzi (S01E03)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Przypadkowa druhna (S17E11)
2013 Na krawędzi (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 9 (S01E09)
Lekarze (TV seriál)
Powrót (S02E12)
2010 Hela w opałach (TV seriál)
Wigilia u Heli (S04E11)
Wspólne noce (S04E09)
Przedszkole dla Jasia (S04E06)
2009 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Wycieczka (S02E03)
2007 Hela w opałach (TV seriál)
Święta, święta (S03E13)
Mundek, trzymaj się (S03E10)
Roman supertata (S03E06)
další epizody (4)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Paweł i Gaweł (S09E16)
2006 Na dobre i na złe (TV seriál)
Zabójcza lekkomyślność (S08E23)
Gasnąca gwiazda (S08E22)
Doktor śmierć (S08E18)
další epizody (4)
2005 Biuro kryminalne (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Wesele w Leśnej Górze (S07E14)
Pechowy dzień (S07E13)
Nieszczęsny skarb (S07E05)
další epizody (4)
2004 Na dobre i na złe (TV seriál)
Babcia do wynajęcia (S06E39)
Trudna misja (S06E38)
Oskarżony (S06E35)
další epizody (17)
2003 Na dobre i na złe (TV seriál)
Krępujące dolegliwości (S05E30)
Spóźnione pragnienie (S05E21)
Siostra zakonna (S05E20)
další epizody (5)
2002 Na dobre i na złe (TV seriál)
Rozpaczliwa oferta (S04E28)
Apetyt na wszystko (S04E27)
Tajemnica Agnieszki (S04E16)
další epizody (9)
2001 Na dobre i na złe (TV seriál)
Nieoczekiwane wiadomości (S03E36)
Zagadkowa przypadłość (S03E31)
Test na miłość (S03E30)
další epizody (17)
2000 Na dobre i na złe (TV seriál)
Bezdomna samotność (S02E37)
Zaborcza zazdrość (S02E31)
Braterskie więzy (S02E29)
další epizody (22)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
Wyznanie (S01E34)
Na granicy życia (S01E32)
Pojednanie (S01E31)
další epizody (28)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky