foto

Anthony Geary

  • nar. 29.5.1947 (72 let)
    Coalville, Utah, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Obituary
2012 Alice and the Monster
2009 Fish Tank
2005 Carpool Guy
2004 Miláček třídy
1991 Horké hlavy
Noc bojovníka
1990 Sunset beat (TV film)
1989 Crack House
Do You Know the Muffin Man? (TV film)
High Desert Kill (TV film)
Jak se dělá televize
Night Life
1988 Hra pro dva
Nebezpečná láska
Nemůžeš uspěchat lásku
Pass the Ammo
1987 Bordeláři
Penitentiary III
Perry Mason: Případ zavražděné madam (TV film)
Soukromé vyšetřování
1985 Kicks (TV film)
1984 Impostor, The (TV film)
Sins of the Past (TV film)
1983 Antony and Cleopatra (TV film)
Intimate Agony (TV film)
Shaft of Love (TV film)
1978 Báječný kapitán Nemo (TV film)
1974 Sorority Kill (TV film)
1972 Blood Sabbath
1971 Johnny si vzal pušku

TV seriály

2007 General Hospital: Night Shift (TV seriál)
1997 Port Charles (TV seriál)
1994 Burkeho zákon (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
Suck Up or Shut Up (S06E13)
1990 Sunset Beat (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
You Are the Jury (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1978 Project U.F.O. (TV seriál)
1976 Most Wanted (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
1974 The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Doc Elliot (TV seriál)
Mladí a neklidní (TV seriál)
Shaft (TV seriál)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
1972 Temperatures Rising (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
1970 The Partridge Family (TV seriál)
1969 Bright Promise (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace