foto

Nicholas Sillitoe

  • nar. 1971
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Muž
2015 Mizející kouzelník Dirk Ohm
2014 Amasone
2009 Ella
2007 Pět lží
Vymahač (TV film)
2006 Kjøter (TV film)
2005 Nepřítel lidu

TV seriály

2017 Okupace (TV seriál)
Únor - 2. část (S02E08)
Únor - 1. část (S02E07)
Leden (S02E06)
další epizody (8)
2015 Okupace (TV seriál)
Prosinec - 2. část (S01E10)
Prosinec - 1. část (S01E09)
Listopad (S01E08)
další epizody (10)
2010 Kommissarie Winter (TV seriál)
2007 Størst av alt (TV seriál)
2004 Skolen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky