foto

Danny Erskine

  • nar. 4.4.1978 (39 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Thaandavam
2005 Hra s nevěrou
2003 EastEnders: Christmas Party (TV film)
2002 Agent bez minulosti
2000 Nekonečná párty
Stretch, The (TV film)
1999 Elephant Juice
G:MT Greenwich Mean Time
Vyšetřování naslepo (TV film)
1996 Chalk
1995 Red Dwarf: Smeg Outs

TV seriály

2013 Life of Crime (TV seriál)
2006 Hollyoaks: In the City (TV seriál)
The Amazing Mrs Pritchard (TV seriál)
2004 Podfukáři (TV seriál)
55 Degrees North (TV seriál)
2001 As If (TV seriál)
Babyfather (TV seriál)
2000 In Defence (TV seriál)
1999 Bad Girls (TV seriál)
Every Woman Knows a Secret (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
Loupež za bílého dne (TV seriál)
1998 Grafters (TV seriál)
Undercover Heart (TV seriál)
1997 Chalk (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1995 Crown Prosecutor (TV seriál)
The Saturday Night Armistice (TV seriál)
Thief Takers (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

TV pořady

2003 Comic Relief 2003: The Big Hair Do (TV pořad)
1995 Singled Out (TV pořad)
1975 The London Programme (TV pořad) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace