foto

Joshua Samuel Fatu

  • nar. 22.8.1985 (34 let)
    San Francisco, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Jetsons & WWE: Robo-WrestleMania!
2016 Smrt čeká
2013 WWE Total Divas

TV seriály

2016 The Edge and Christian Show That Totally Reeks of Awesomeness (TV seriál)
WWE Ride Along (TV seriál)
2015 Swerved (TV seriál)

Dokumentární

2015 W.W.E. 24 (TV seriál)

Host

TV pořady

2019 WWE Elimination Chamber (TV pořad)
WWE Extreme Rules (TV pořad)
WWE Fastlane (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2019 (TV pořad)
WWE Money in the Bank (TV pořad)
WrestleMania XXXV (TV pořad)
2018 WWE Fastlane (TV pořad)
WWE Greatest Royal Rumble (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs (TV pořad)
WrestleMania XXXIV (TV pořad)
2017 WWE Backlash (TV pořad)
WWE Battleground (TV pořad)
WWE Clash of Champions (TV pořad)
WWE Elimination Chamber (TV pořad)
WWE Hell in a Cell (TV pořad)
WWE Money in the Bank (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE Tribute to the Troops (TV pořad)
WrestleMania XXXIII (TV pořad)
2016 WWE Backlash (TV pořad)
WWE Battleground (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2016 (TV pořad)
WWE No Mercy (TV pořad)
WWE Payback (TV pořad)
WWE Roadblock (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE Talking Smack (TV pořad)
WrestleMania XXXII (TV pořad)
2015 WWE Fastlane (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2015 (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs (TV pořad)
WrestleMania XXXI (TV pořad)
2014 WWE Elimination Chamber (TV pořad)
WWE Hell in a Cell (TV pořad)
WWE Money in the Bank (TV pořad)
WWE Night of Champions (TV pořad)
WWE Payback (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE TLC: Tables, Ladders, Chairs and Stairs (TV pořad)
WWE Tribute to the Troops (TV pořad)
2013 WWE Battleground (TV pořad)
WWE Money in the Bank (TV pořad)
WWE Night of Champions (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs (TV pořad)
2012 WWE Hall of Fame 2012 (TV pořad)
WWE Main Event (TV pořad)
WWE No Way Out (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE Saturday Morning Slam (TV pořad)
2010 WWE Fatal 4-Way (TV pořad)
WWE Money in the Bank (TV pořad)
WWE NXT (TV pořad)
WWE Night of Champions (TV pořad)
2009 WWE Superstars (TV pořad)
1999 WWE SmackDown LIVE! (TV pořad)
1993 WWE Monday Night RAW (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky