foto

Kenta Kobajaši

  • nar. 21.3.1981 (37 let)
    Saitama, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Či no sú učú
1999 Zankjó

TV pořady

2017 NXT TakeOver: Brooklyn III (TV pořad)
NXT TakeOver: Chicago (TV pořad)
2016 NXT TakeOver: Brooklyn II (TV pořad)
2015 NXT TakeOver: Respect (TV pořad)
NXT TakeOver: Rival (TV pořad)
NXT TakeOver: Unstoppable (TV pořad)
The Beast in the East: Live from Tokyo (TV pořad)
WrestleMania XXXI (TV pořad)
2014 NXT TakeOver: Fatal 4-Way (TV pořad)
NXT TakeOver: R Evolution (TV pořad)
2010 WWE NXT (TV pořad)
2009 Ring of Honor Wrestling (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace