foto

Bill Bailey

  • nar. 1938
    North Carolina, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Návštěvníci: Cesta do Ameriky
1995 Balto
1993 Vlak smrti (TV film)
1992 Immaculate Conception
Pověstný muž (TV film)
1991 Předem vinni
1989 Cesta kolem světa za 80 dní (TV film)
Murder Story
Tailspin: Behind the Korean Airliner Tragedy (TV film)
1987 Heat and Sunlight
Ishtar
1986 Banditi nebe
Strašidelné líbánky
Šílená Amerika
1985 Lace II (TV film)
On the Edge
Water
1981 Outland
1980 Superman 2
1978 Superman
1974 Groove Tube, The

TV seriály

2001 Micawber (TV seriál)
1999 Eureka Street (TV seriál)
1994 Day Today, The (TV seriál)
1993 Hercule Poirot (TV seriál)
Dobrodružství egyptské hrobky (S05E01)
1990 Drop the Dead Donkey (TV seriál)
Jeeves and Wooster (TV seriál)
1989 Ve stínu hákového kříže (TV seriál)
1987 Jistě, pane premiére (TV seriál)
Diplomatický incident (S02E03)
1986 Nepolapitelná Tracy (TV seriál)
1985 Howard's Way (TV seriál)
Nejvzdálenější místo na Zemi (TV seriál)
1984 Master of the Game (TV seriál)
1983 Detektiv Marlowe (TV seriál)
1982 Emery Presents: Legacy of Murder (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1976 The New Avengers (TV seriál)
1971 Brett (TV seriál)
Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace