foto

Rebecca Pidgeon

  • nar. 10.10.1963 (56 let)
    Cambridge, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 V pasti
2017 Ape
2014 Zápisky o dospívání
2010 Red
2009 Podnájemník
2008 How to Be
Projekt Cat City
Červený pás
2007 Jesse Stone: Radikální změna (TV film)
2006 Vyprovokovaná
2005 Jeden navíc
Portrét šílenství
2002 Advice and Dissent
2001 Poslední loupež
2000 Catastrophe
Velké trable malého města
1999 Utajený případ
1997 Labyrint lží
1992 Vodní motor (TV film)
1991 Uncle Vanya (TV film)
Vražda
1989 She's Been Away (TV film)
1988 The Dawning

TV seriály

2009 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
The Last Nazi (S04E14)
The Spear of Destiny (S04E13)
2007 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Trojúhelník (S03E11)
Peklo, 2. část (S03E02)
Peklo, 1. část (S03E01)
další epizody (5)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Návnada (S02E10)
Výjimka z pravidla (S02E09)
Přestupek (S02E07)
další epizody (7)
Po právu (TV seriál)
Badge of Honor (E10)
Confessions (E04)
Brothers and Sisters (E02)
2005 Policejní odznak (TV seriál)
Judas Priest (S04E12)
2004 Policejní odznak (TV seriál)
Strays (S03E11)
What Power Is... (S03E10)
1988 Campaign (TV seriál)
1987 Bust (TV seriál)

Dokumentární

2003 Check the Gate: Putting Beckett on Film
1997 The Directors (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky