foto

Richard Norris

  • nar. 22.4.1922
    Fort Worth, Texas, USA
  • zem. 6.6.2005 (83 let)
    San Francisco, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Falešné míče 2
1987 Heat and Sunlight
1968 Money Jungle, The
The Destructors
1962 Experiment in Terror
Mandžuský kandidát
1961 X-15
1960 Portrait in Black
The Last Voyage
1959 Al Capone
1957 Jet Pilot
1956 Tím hůř, když padnou
1954 Vzpoura na lodi Caine
1953 Count the Hours
1951 Sealed Cargo
The Blue Veil
1946 Abie's Irish Rose

TV seriály

1963 Petticoat Junction (TV seriál)
1960 Pete and Gladys (TV seriál)
1959 21 Beacon Street (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Mister Ed (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
1956 The Man Called X (TV seriál)
1955 Celebrity Playhouse (TV seriál)
1954 Father Knows Best (TV seriál)
1953 I Led 3 Lives (TV seriál)
I'm the Law (TV seriál)
1952 The Abbott and Costello Show (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
1950 Space Patrol (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky