foto

Dorothy Patrick

  • nar. 3.6.1921
    St-Boniface, Manitoba, Kanada
  • zem. 31.5.1987 (65 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1966 The Singing Nun
1956 The Peacemaker
1955 Brutální sobota
Las Vegas Shakedown
The View from Pompey's Head
1954 Men of the Fighting Lady
The Outlaw Stallion
Thunder Pass
1953 Half a Hero
Man of Conflict
Savage Frontier
Tangier Incident
Torch Song
1952 Battle Zone
Desert Passage
Město iluzí
Retreat, Hell!
Road Agent
Scaramouche
The Sellout
Zpívání v dešti
1951 I'll See You in My Dreams
The Big Gusher
1950 711 Ocean Drive
Belle of Old Mexico
Destination Big House
Federal Agent at Large
House by the River
Lonely Heart Bandits
Tarnished
The Blonde Bandit
Under Mexicali Stars
1949 Come to the Stable
Follow Me Quietly
1948 Alias a Gentleman
1947 High Wall
New Orleans
The Mighty McGurk
1946 Boys' Ranch
Till the Clouds Roll by
1944 Up in Arms
1940 For Your Convenience

TV seriály

1955 Celebrity Playhouse (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
The People's Choice (TV seriál)
1954 Public Defender (TV seriál)
The Whistler (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
Your Play Time (TV seriál)
1952 Chevron Theatre (TV seriál)
Cowboy G-Men (TV seriál)
My Little Margie (TV seriál)
1951 Adventures of Wild Bill Hickok (TV seriál)
Gruen Guild Playhouse (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
Sky King (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Racket Squad (TV seriál)
Stars Over Hollywood (TV seriál)
The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
1949 The Lone Ranger (TV seriál)

TV pořady

1947 Pantomime Quiz (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace