foto

Saul Rouda

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2000 Singing

Dokumentární

2009 Půda!
2007 Pravěcí predátoři (TV seriál)
2004 Tetris: srdečné pozdravy z Ruska
2003 Penn & Teller: Bullshit! (TV seriál)
2002 Evolution (TV seriál)
2000 Clint Eastwood: Dokument (TV film)
1999 Independent Lens (TV seriál)
1998 Arguing the World
Záhady dějin (TV seriál)
1985 American Masters (TV seriál)
1964 Horizon (TV seriál)

TV pořady

2012 Extrémní obytné lodě (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace