foto

Leonor Watling

  • nar. 28.7.1975 (44 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Mi hermano Juan
2017 Muse
2016 Ve jménu Krista
2013 Amor en su punto
Another Me
2012 If I Were You
Pistole v každé ruce
2011 Mejor de Eva, Lo
2010 Kouzelná cesta do Afriky
Lope - Nezkrotný básník
2008 Lekce 21
The Oxford Murders
2007 Teresa, el cuerpo de Cristo
2006 Karneval v Sodomě
Paříži, miluji Tě
Películas para no dormir: La habitación del niño (TV film)
Salvador (Puig Antich)
Teresa
Tirant Lo Blanc
2005 Malas temporadas
Tajemství slov
2004 Kronika smrti
Podvědomí
Špatná výchova
2003 Elefante del rey, El
Můj život beze mne
Satánek
Ve městě
2002 Deseo
Mluv s ní
Moje matka je na holky
2001 Espalda de Dios, La
Son de mar
2000 Figurante, El
Llombai
1999 Drsný chlapi (TV film)
No respires: El amor está en el aire
1998 Grandes ocasiones
La hora de los valientes
Moje první noc
Nacimiento de un imperio, El
Todas hieren
1997 Sueños de sal
Un solo de cello
1993 Jardines colgantes

TV seriály

2020 La templanza (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2018 Život bez oprávnění (TV seriál)
2000 Raquel busca su sitio (TV seriál)
1996 Querido maestro (TV seriál)
1994 Hermanos de leche (TV seriál)

Dokumentární

2018 Mujeres, de Coque Malla
Querido Fotogramas
2011 Actrices (TV seriál)
2009 Un instante preciso
2008 Roman Polanski: Pravdivý příběh - a.z.
2003 Tocadas por Almodóvar (TV film)

Host

TV pořady

2007 Rencontres de cinéma (TV pořad)
2004 Ceremonia de apertura del festival de cine de San Sebastián (TV pořad)
XVIII premios Goya (TV pořad)
2003 XVII premios Goya (TV pořad)
2002 XVI premios Goya (TV pořad)
2000 XIV premios Goya (TV pořad)
1999 XIII premios Goya (TV pořad)
1984 Cinema 3 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce