foto

Cain Devore

  • nar. 27.9.1960 (59 let)
    Kansas City, Missouri, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Plus or Minus: A Few Things I Thought I Should Consider
Used
2003 Shrink Rap
1994 Setkání
Untamed Love (TV film)
1993 Půlnoční svědek
1992 Exiled in America
1991 Ramona!
1988 Nejstarší řemeslo (TV film)

TV seriály

1994 Spiderman (TV seriál)
1993 Ženatý se závazky (TV seriál)
Pan Prázdné kalhoty (S07E16)
1984 Dreams (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
1951 Search for Tomorrow (TV seriál)

Dokumentární

2013 Gameplay
1996 E! přináší pravdivý příběh z Hollywoodu (TV seriál) - vyp.

Režijní filmografie

Filmy

1997 Mitzi & Joe

Dokumentární

2002 Untitled: Pablo Ferro

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Cold Brook
1997 Mitzi & Joe

Producentská filmografie

Filmy

2008 Melancholy Baby

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky