foto

Ray Reinhardt

  • nar. 1930

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Remember Me
2008 Presque Isle
1998 Wishbone's Dog Days of the West (TV film)
1995 Pouta
1993 Můj život
Visions of Murder (TV film)
1991 Absolutní cizinci (TV film)
Dynasty: The Reunion (TV film)
1990 Bohatí muži, svobodné ženy (TV film)
Chůva
Hon na ponorku
Jako anděl
Smrtící skalpel (TV film)
1989 Cross of Fire (TV film)
Jmenuji se Bill W. (TV film)
1988 Police Story: Gladiator School (TV film)
Terrorist on Trial: The United States vs. Salim Ajami (TV film)
1987 At Mother's Request (TV film)
Plevel
1981 Chu Chu and the Philly Flash
1980 Uvězněná srdce
1976 Up!
1965 The Double-Barrelled Detective Story

TV seriály

1995 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Ex Post Facto (S01E07)
1992 Bob (TV seriál)
1990 His & Hers (TV seriál)
Shannon's Deal (TV seriál)
1989 Lebkouni (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál) - a.z.
Šedé přízraky (S02E22) - a.z.
Ženatý se závazky (TV seriál)
555-BOTA (S04E08)
1988 Something Is Out There (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Spiknutí (S01E24)
1986 Amen (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
Nepolapitelná Tracy (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
Flu Attack (S01E21)
1984 Partners in Crime (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Rodinná pouta (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1971 Nichols (TV seriál)
1970 Arnie (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1961 The Defenders (TV seriál)
1959 Play of the Week (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace