foto

Georg Prang

  • nar. 1961
    Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Tatort - Erkläre Chimäre (TV film)
2009 Čachtická paní
2008 Bez syna neodejdu (TV film)
2003 Tatort - Rosenholz (TV film)
2002 Geld macht sexy (TV film)
2001 Das Rätsel des blutroten Rubins (TV film)
2000 Tatort - Trittbrettfahrer (TV film)
1999 Die Hohe Kunst des Seitensprungs (TV film)
Smrtící chřipka (TV film)
1998 Cukr pro bestii (TV film)
Místo činu: Kolín - Přísně tajné poslání (TV film)

TV seriály

2007 R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Smrtelní nepřátelé (S11E10)
2006 Die Familienanwältin (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Falešné signály (S07E02)
2000 Geisterjäger John Sinclair (TV seriál)
Na plný plyn (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Helicops (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2008 Die Deutschen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace