foto

Volker Prechtel

  • nar. 9.8.1941
    Hopfen am See, Bavorsko, Německá říše
  • zem. 7.8.1997 (55 let)
    Gröbenzell, Bavorsko, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Alles nur Tarnung
Lorenz v zemi lhářů
Willkommen in Kronstadt (TV film)
1995 Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
Die Fernsehsaga - Eine steirische Fernsehgeschichte (TV film)
1994 Duell im Labyrinth (studentský film)
Pumuckl und der blaue Klabauter
1993 Tödliche Lüge (TV film)
1992 Geheimnis, Das
Mladí detektivové: Dračí oko
Moritz (TV film)
Varieté
1991 Sisi und der Kaiserkuß
Výkřik z kamene
Wer Knecht ist, soll Knecht bleiben (TV film)
1990 Das Serbische Mädchen
1989 Der Pampelmusenmond (studentský film)
Wallers letzter Gang
1988 Starke Zeiten
Zimmer 36
1986 Jméno růže
1985 Big Mäc
Černý Tanner
1983 Martin Luther (TV film)
Traumlage (TV film)
1982 Drei gegen Hollywood
Dva nosáči a rádio
Kampftag (TV film)
1981 Ach, milý Harry !
Der Schluckauf (TV film)
Die Rumplhanni (TV film)
Tarabas (TV film)
1979 Blauer Himmel, den ich nur ahne (TV film)
Die Farbe des Himmels (TV film)
Gefrorene Herz, Das
Woyzeck
1978 Sachrang (TV film)
1977 Natascha - Todesgrüße aus Moskau
1976 Die Wilderer (studentský film)
Eso v rukávu
Herz aus Glas
Markýza z O…
Sternsteinhof
1974 Der Jäger von Fall
Každý pro sebe a bůh proti všem

TV seriály

1997 Zwei Brüder (TV seriál)
Nervenkrieg (E07)
1994 Der König (TV seriál)
1991 Im Schatten der Gipfel (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
Löwengrube (TV seriál)
1987 Anna (TV seriál)
1985 Místo činu (TV seriál)
Schicki-Micki (S01E176)
1984 Die Wiesingers (TV seriál)
1983 Die fünfte Jahreszeit (TV seriál)
Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1982 Meister Eder und sein Pumuckl (TV seriál)
1980 Anderland (TV seriál)
Auf Achse (TV seriál)
Der Andro-Jäger (TV seriál)
1979 Der Ganz normale Wahnsinn (TV seriál)
Der Millionenbauer (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Mitternacht, oder kurz danach (S01E103)
1978 Zwei himmlische Töchter (TV seriál)
1977 Místo činu (TV seriál)
Das Mädchen am Klavier (S01E70)
1975 Nonstop Nonsens (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1967 Le Comte Yoster a bien l'honneur (TV seriál)

Dokumentární

2013 Roraima - Climbers of the Lost World - a.z.
1986 Die Abtei des Verbrechens: Umberto Ecos 'Der Name der Rose' wird verfilmt (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky