foto

Christoph F. Krutzler

  • nar. 1978
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Curling für Eisenstadt (TV film)
Wie ich lernte, bei mir selbst Kind zu sein
2018 Murer - Anatomie procesu
2015 Místo činu: Hraniční čára (TV film)
2014 Hart an der Grenze (TV film)
Interferenz (studentský film)
Upír na pohovce
2013 Zweisitzrakete
2010 Kottan ermittelt: Rien ne va plus

TV seriály

2020 Ein Krimi aus Passau (TV seriál)
Freund oder Feind (E01)
Freud (TV seriál)
Katharsis (E07)
Regression (E06)
Trauma (E02)
další epizody (4)
2019 M - Vrah mezi námi (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
2018 Země zločinu (TV seriál)
Grenzland (E12)
2015 Altes Geld (TV seriál)
Unter Löwen (E04)
Vorstadtweiber (TV seriál)
Scheinwelten (S01E02)
2014 CopStories (TV seriál)
Muckibude (S02E09)
2011 Die Lottosieger (TV seriál)
Wahrheit erwünscht? (S02E08)
2010 Die Gipfelzipfler (TV seriál)
Notaufnahme (E07)
FC Rückpass (TV seriál)
Vitasek? (TV seriál)
Doppelgänger (E05)
Der Winzerkönig (TV seriál)
Bleiben und gehen (S03E13)
Heftige Turbulenzen (S03E02)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2013 Universum History (TV seriál)
2007 Menschen & Mächte (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky