foto

Günther Lainer

  • nar. 1.5.1969 (50 let)
    Linec, Oberösterreich, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Kleine Grosse Stimme (TV film)
2014 Hart an der Grenze (TV film)

TV seriály

2016 Zum Brüller! - Der Komedy Klub (TV seriál)
2013 CopStories (TV seriál)
2009 Ex - Eine romantische Komödie (TV seriál)
Bleiben oder gehen (E01)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
1993 Tom Turbo Detektivclub (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 25 Jahre Tom Turbo (TV pořad)
2017 Pratersterne (TV pořad)
2016 Wie tickst Du? (TV pořad)
2013 Eckel & Lainer - 99 (TV pořad)
2012 Hast du Nerven? (TV pořad)
2011 Österreich wählt (TV pořad)
2007 Wir sind Kaiser (TV pořad)
2004 Was gibt es Neues? (TV pořad)
2000 Die Millionenshow (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky