foto

Matt McCooey

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Limbo
2010 Venus & the Sun
2007 Don't Stop Dreaming
2006 Take 3 Girls

TV seriály

2019 Vraždy podle Agathy (TV seriál)
And the Pig That Turned (S03E04)
Love From Hell (S03E03)
The Deadly Dance (S03E02)
další epizody (7)
2016 Vraždy podle Agathy (TV seriál)
Murderous Marriage (S01E09)
Witch of Wyckhadden (S01E08)
The Day the Floods Came (S01E07)
další epizody (8)
2014 Vraždy podle Agathy (TV seriál)
The Quiche of Death (S01E01)
2013 Nevidiřata (TV seriál)
2012 Skins (TV seriál)
Alex (S06E03)
1985 EastEnders (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2012 Limbo

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky