foto

Lucy Liemann

  • nar. 1973
    Barnet, Middlesex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Dítě v pravý čas (TV film)
2013 Transit 1
2010 Huge
Shooting Earth
2008 MindFlesh
2007 Bourneovo ultimátum
2006 Jste zralí na lásku ?
Private Life

TV seriály

2019 Vraždy podle Agathy (TV seriál)
And the Pig That Turned (S03E04)
Love From Hell (S03E03)
The Deadly Dance (S03E02)
další epizody (7)
2016 Him (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Vraždy podle Agathy (TV seriál)
Murderous Marriage (S01E09)
The Day the Floods Came (S01E07)
The Vicious Vet (S01E06)
další epizody (6)
2014 Vraždy podle Agathy (TV seriál)
The Quiche of Death (S01E01)
Rev. (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
další epizody (5)
2013 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Škola vražd (S15E06)
2011 Rev. (TV seriál)
Christmas Special (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (5)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Mysl hory přenáší (S05E03)
2010 Rev. (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
další epizody (4)
2009 Jak běží život (TV seriál)
Reggie Perrin (TV seriál)
Hotel Babylon (TV seriál)
Epizoda 7 (S04E07)
2008 Moving Wallpaper (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Třetí dívka (S11E03)
2007 Inspector George Gently (TV seriál)
Nuclear Secrets (TV seriál)
Rob Newman's History of the World... Backwards (TV seriál)
2006 Ajťáci (TV seriál)
Strašení Billa Crouse (S01E05)
New Street Law (TV seriál)
Život v buši (TV seriál)
2005 Footballers Wive$: Extra Time (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1980 Mystery! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky