foto

Heath Miller

  • nar. 15.7.1983 (36 let)
    Tampa, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Marine 5: Battleground
2016 Smrt čeká
2013 WWE Total Divas

TV seriály

2016 The Edge and Christian Show That Totally Reeks of Awesomeness (TV seriál)
2015 Swerved (TV seriál)
2012 The JBL and Cole Show (TV seriál)
2004 Blue Collar TV (TV seriál)

Host

TV pořady

2019 WWE Hall of Fame 2019 (TV pořad)
WWE Super Show-Down (TV pořad)
WrestleMania XXXV (TV pořad)
2018 WWE Greatest Royal Rumble (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs (TV pořad)
2017 WWE Elimination Chamber (TV pořad)
WWE Great Balls of Fire (TV pořad)
WWE Tribute to the Troops (TV pořad)
WrestleMania XXXIII (TV pořad)
2016 WWE Backlash (TV pořad)
WWE Fastlane (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2016 (TV pořad)
WWE No Mercy (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs (TV pořad)
WWE Talking Smack (TV pořad)
WrestleMania XXXII (TV pořad)
2015 UpUpDownDown (TV pořad)
WWE Money in the Bank (TV pořad)
WrestleMania XXXI (TV pořad)
2014 WWE Battleground (TV pořad)
WWE Extreme Rules (TV pořad)
WWE Payback (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WrestleMania XXX (TV pořad)
2013 WWE Night of Champions (TV pořad)
2012 WWE Main Event (TV pořad)
WWE Saturday Morning Slam (TV pořad)
WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs (TV pořad)
2011 Clash Time (TV pořad)
WWE Money in the Bank (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WrestleMania XXVII (TV pořad)
2010 WWE Bragging Rights (TV pořad)
WWE Fatal 4-Way (TV pořad)
WWE Hell in a Cell (TV pořad)
WWE Money in the Bank (TV pořad)
WWE NXT (TV pořad)
WWE Night of Champions (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs (TV pořad)
2009 WWE Superstars (TV pořad)
1999 WWE SmackDown LIVE! (TV pořad)
1993 WWE Monday Night RAW (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky