foto

Andrea Nürnberger

  • nar. 27.10.1954 (66 let)
    Vienna, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Rise Up! And Dance
2010 Echte Wiener 2 - Die Deppat'n und die Gspritzt'n
2009 Oben ohne - Du heilige Nacht (TV film)
2007 No Bikini
2003 Na dně propasti (TV film)
2002 Mein Russland
2000 Verhängnisvolles Glück (TV film)
1995 Der Salzbaron - Kaiserwetter (TV film)
Der Salzbaron - Langer Abschied (TV film)
Der Salzbaron - Letzte Walzer (TV film)
1994 Der Salzbaron - Fremde Welten (TV film)
1976 Armut (TV film)

TV seriály

2018 Expert na zločin (TV seriál)
Náměsíčná žena (S01E01)
2014 Soko Vídeň (TV seriál)
Mörderspiel (S10E04)
2007 Oben ohne (TV seriál)
2006 8x45 - Austria Mystery (TV seriál)
Die Testamentmaschine (E08)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Frühlingserwachen (S02E10)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1980 Ringstraßenpalais (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky